Clara & Ruben

Clara & Ruben stelde de vraag of ik hun bruiloft op 15 september 2023 wilde fotograferen. We maakte een afspraak voor het kennismaking. Op 8 juli 2022 belde ik aan bij een mooi huis in Heerlen. De deur werd open gedaan. Na een warm welkom volgde de woorden ‘let niet op de rommel! We zitten midden in de verbouwing’. Maar hun huis was prachtig en de ideeën voor de verbouwing waren nog veel mooier. Tijdens deze kennismaking leerde ik Clara & Ruben beter kennen, het gaat een fijne bruiloft worden, met invloeden vanuit verschillende landen. Clara komt oorspronkelijk uit Oostenrijk en Ruben uit Nederland dat is ook meteen de sfeer voor de bruiloft. 

Een internationaal gezelschap, een dag die bevestigd dat liefde en vriendschap geen grenzen kent!

15 september 2023
De voorbereidingen van Clara vonden plaats in Heerlen. Om 09.00 uur precies deed een vrolijke, Duits sprekende dame, de deur open. Ik stapte binnen in een prachtig (verbouwd) huis, er heerste een ontspannen sfeer waar Clara een aantal vriendinnen om haar heen verzameld heeft. Tijdens de voorbereidingen fotografeerde ik alle details die zij had uitgezocht voor haar trouwdag. De jurk, ringen, uitnodiging, armband, oorbellen, bloemen etc. Ondertussen waren Stephanie & Gina druk bezig met de haren en make-up van Clara en haar vriendinnen.

In de tussentijd vonden de voorbereidingen van Ruben plaats in Maastricht, op de trouw locatie, Buitenplaats Vaeshartelt. Gezien de afstand heeft Tannith, de 2e fotograaf, alle voorbereidingen van Ruben, hun hondje en de locatie vastgelegd. Er heerste een gezellige sfeer. Ook Ruben had een aantal vrienden om zich heen verzameld, een voor een hielpen ze bij de voorbereidingen.

Beide helemaal klaar voor hun trouwdag! Clara stapt in de auto en vertrekt naar Vaeshartelt waar Ruben haar staat op te wachten voor de first look. Een intieme first look. Het moment dat Clara & Ruben elkaar voor het eerst gaan zien als Bruid & Bruidegom. Clara komt aanrijden op de laan in de prachtige rode auto. Een prachtig moment vol emotie, liefde en geluk. Als je het aan mij vraagt een hele mooie start van deze prachtige bruiloft!

De gasten komen een voor een binnen en verzamelen zich in de tuin onder het genot van een drankje. Het is een diverse en gezellige groep mensen uit verschillende landen. Dit zet ook de toon tijdens de ceremonie. Omdat er veel Duitstalige gasten aanwezig zijn vertelt Trouwheer Taco het liefdesverhaal in het Duits en stukken in het Nederlands. Een prachtige liefdevolle ceremonie waarbij Clara en Ruben geloften naar elkaar uitspreken. De liefde wordt ingeluid met echte koeienbellen en verzegeld met een kus en prachtige trouwringen.

De dag vervolgde zich door een borrel. Een borrel met heerlijke taart van Miss Baksel Maastricht. Ruben & Clara gingen de fles champagne sabreren. Vervolgens werd de taart aangesneden. Het was een borrel met veel verrassingen en speeches met als hoogtepunt een gezongen lied door Ruben voor Clara.

De borrel was nog in volle gang, ik nam het kersverse bruidspaar mee voor een fotoshoot rondom Vaeshartelt. Wat zijn hier veel mooie plekjes te vinden! Bomen, water, bruggetjes, een mooi grasveld en tot slot een prachtig balkon.

Tijdens de fotoshoot waren Eline (weddingplanning) en Manon druk bezig samen om alle tafels mooi in te dekken voor het heerlijke diner. Een diner dat plaatsvond in de geheimen tuin onder de fruitbomen. De prachtige lange dinertafels waren ingedekt met bloemen, kaarsen, naamkaartjes en nog zo veel meer. Na een heerlijk diner barste er een feest los met het bruidspaar en alle gasten.

Lieve Clara & Ruben, bedankt voor jullie gastvrijheid vanaf het begin tot aan het einde. Bedankt dat ik jullie trouwdag samen met jullie mocht beleven. Ik heb genoten van jullie liefde!

Volgende
Volgende

Zo kies jij de perfecte trouwfotograaf!